İİBF’de İlk Mezuniyet Heyecanı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ilk mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleştirildi. Lisans eğitimini başarıyla tamamlayan gençlerin coşkusuna, törene katılan aileleri de ortak oldu.

İKÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Deliktaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kep törenine; Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asiye Özlem Önder, İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Turan Gökçe, Prof.Dr.İbrahim Kocabaş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Dr.İrfan Karadede, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bumin Dündar, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Ahmet Koyu ile İKÇÜ Genel Sekreter V.Nurettin Memur katıldı.

Halk Dansları Topluluğu’nun sunduğu Üsküp ve Zeybek oyunu beğeni kazanırken;  Öğr. Gör. Mücahit Yalçın Öztüfekçi, Ege Üniversitesi Arş. Gör. Hakkı Balamir, İKÇÜ öğrencilerinden Kadir Ağardır, Seray Akman, Doruk Can Mutlu, Fatih Yavuz ve Yavuz Bostan’ın verdiği mini konser gençlerin kep coşkusuna eşlik etti.

Tören ailelerin heyecan ve coşkusu eşliğinde öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

Diğer DUYURULAR

15 Eylül 2017 Cuma